Jack, ieders vriend

​Sinds 2016 is Jack, een Border collie in ons gezin gekomen. Jack is een heel enthousiaste, leergierige en vooral energieke jonge hond, met heel veel interesse voor zijn leefomgeving.

​Jack vindt het fantastisch om elke ochtend de natuur in te rennen achter alles dat beweegt. Elke nieuwe geur triggert hem om op ontdekking te gaan.

​Jack heeft tijdens zijn eerste levensjaar vele indrukken mogen ervaren in een zo ruim mogelijke omgeving. Daardoor is hij heel sociaal en kan hij goed met kinderen en andere honden om. Hij is vriend van iedereen en de perfecte campinghond.

Hij vindt het fantastisch om urenlang achter een bal aan te hollen of stokken te verzamelen.

Zelf zwemt hij niet graag maar houdt graag een oogje in 't zeil bij het zwembad. Schapen hoeden doet hij niet maar de zwemmers in het zwembad vindt hij veel interessanter.

Het hoogtepunt van de week voor Jack is de wekelijkse familiewandeling met Kris. Is Kris op gegeven moment de weg even kwijt, dan zal Jack met volle overtuiging het juiste spoor aanwijzen.

Waar Jack ook goed in is, is supervisor spelen tijdens de voorbereidende werken van het seizoen. Alles houdt hij goed in 't oog of het wel degelijk wordt uitgevoerd.

Natuurlijk is Jack graag onder de mensen maar voor zijn eigen bestwil mag hij NOOIT snoepjes of andere lekkernijen aannemen van de gasten.