RESERVERINGS - EN BETALINGS VOORWAARDEN

Aanbetaling
Bij reservering van een kampeerplek betaalt u als aanbetaling 30 % van de totale huursom (exclusief de toeristenbelasting) en €16 reserveringsonkosten.
Bij reservering van een accommodatie zoals een Pioniertent, Scouttent, La Hulotte, Le Hibou en Mirador, betaalt u bij reservering 40 % van de totale huursom als aanbetaling, exclusief de toeristenbelasting, alsook €16 reserveringsonkosten.
Zodra dit bedrag op onze rekening staat (binnen de 5 werkdagen), is uw reservering definitief.  U ontvangt dan een mail van ons ter bevestiging met vermelding van het resterende saldo.
Indien u kiest voor de vroegboekkorting (zie verder) geldt dit niet.
 
Voor de kampeerplekken is er voor de betaling van het saldo keuze tussen:
a. betaling van het saldo uiterlijk 4 weken voor aankomst op de camping. Dit geniet onze voorkeur, omdat we zo de hoeveelheid
    cash geld op de camping kunnen beperken.
b. contante betaling (cash) bij aankomst.

Voor de verhuuraccommodatie is er geen contante betaling bij aankomst mogelijk en vragen wij dat u het saldo overmaakt, uiterlijk 4 weken voor aankomst. (eventueel samen met de waarborg)

Indien er nog wordt gereserveerd binnen de 4 weken voor de start van uw vakantie, vragen we dat u alsnog de totale huursom overmaakt.  Bij reservering binnen de week vragen wij u om de totale huursom cash te betalen bij aankomst.

Indien u bepaalde wensen hebt ten aanzien van de kampeerplaats die u wilt reserveren, kunt u dat bij uw aanvraag aangeven. We trachten in de mate van het mogelijke hiermee rekening te houden. Zonder tegenbericht mag u er vanuit gaan dat we aan uw wensen zullen voldoen. 

Kortingen en vroegboekkorting
U kan genieten van een vroegboekkorting, indien u bij reservering de gehele huursom overmaakt. (binnen de 5 werkdagen)
10 % korting bij boeking voor 1 februari 2018 en betaling binnen de 5 werkdagen.
5% korting bij boeking tussen 1 februari en 1 maart 2018 en betaling binnen de 5 werkdagen.
Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Indien u hier gebruik van wenst te maken, geeft u dat op het reserveringsformulier aan door dit aan te duiden.

6+ 1 arrangement
Kampeerders die tijdens het laag - en tussenseizoen op onze camping verblijven (al of niet met reservatie), krijgen per 7 overnachtingen, 1 overnachting gratis. Dit geldt niet voor de huuraccommodatie.

Waarborg en eindschoonmaak verhuuraccommodaties
Voor al de huuraccommodaties betaalt u een waarborg van €150, dit naar keuze te betalen via overschrijving, samen met het saldo of cash bij aankomst. Het terugbetalen van de waarborg wordt verrekend bij de eindafrekening op het einde van uw verblijf, of volgens afspraak.
U kan kiezen om de huuraccommodatie zelf te poetsen of te laten poetsen. Indien u er niet voor kiest hem zelf te poetsen, moet de accommodatie toch bezemschoon worden achtergelaten, de keuken moet volledig proper zijn, de koelkast geledigd en gereinigd, alsook al de afval moet worden weggedragen naar de afvalverzamelhoek.
De prijzen van de eindschoonmaak vindt u in de prijslijst. De eventuele eindschoonmaak wordt ook verrekend bij de eindafrekening.

Annuleringsvoorwaarden
Wij houden uw plaats vrij voor de periode die u reserveert. Mocht u onverhoopt toch moeten annuleren of moet u uw verblijf inkorten, dan gelden er de volgende regels:
a. In principe worden er geen terugbetalingen gedaan.
b. Bij annulatie 16 weken voor aankomst kan men het voorschot terug krijgen min 10 % administratiekosten
c. Tussen de 8 en 16 weken kan het voorschot niet worden terugbetaald.
d. Bij annulatie binnen de 8 weken voor de geplande aankomstdatum, wordt het saldo alsnog in rekening gebracht.
Overleg hierover is natuurlijk aangewezen.
Indien u kiest voor de vroegboekkorting, geldt het betaalde totale bedrag als aanbetaling (voorschot).

Er wordt aangeraden een annulatieverzekering te nemen bij uw verzekeringsagent. Dit kan ook via de ANWB, VAB, etc.

Huisdieren
Maximum twee huisdieren zijn welkom mits ze aangelijnd zijn en de andere gasten niet storen. Een Europees paspoort, een chip en een geldige vaccinatiekaart zijn verplicht. Voor meer info: zie tab huisdieren

Aankomst
Uw plek is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 13 uur en u wordt op de camping verwacht ten laatste om 20 uur
Lukt dit niet, geef ons een belletje.
Bij aankomst parkeer je verplicht je auto op de voorziene parking aan de ingang van de camping.
Bij het huis, in de Chouette, worden jullie ontvangen door Kris en Ilse, met een heerlijk glaasje erbij en een woordje uitleg. Zij begeleiden jullie nadien naar jullie plek.

Vertrek
Bij uw vertrek verwachten we dat de plek vrij komt ten laatste om 12 uur en de accommodatie om 10 uur. Indien u verkiest om de accommodatie zelf te poetsen, dan heeft u tijd tot ten laatste 12 uur. De plekken moeten steeds netjes achtergelaten worden zoals je hem zelf graag aantreft, dat wil zeggen dat er geen afval mag achterblijven, alsook haringen, stokken en stenen. Indien onze grasmaaier schade oploopt door achtergebleven spullen, dan zullen de kosten nog worden verhaald op de laatste gast van deze plek.

Let op !   
Indien je aankomt tussen 13 en 15 uur vind je een bordje dat zegt dat onze receptie op dat moment gesloten is.  
We maken echter een uitzondering voor nieuwe gasten. Trek gerust aan onze bel in de Chouette, we maken graag tijd voor een hartelijk onthaal!