Voor de maanden juli en augustus mogen we voor gans de periode reeds beroep doen op werkvrijwilligers. Dat zit dus vol!
Enkel voor de maand juni zoeken we nog een koppel.
WERKVAKANTIE 
Elk jaar doen we dankbaar beroep op enkele werkvrijwilligers.
Zonder hen zou het haast niet mogelijk zijn om de camping draaiende te houden.
Het is een unieke kans om wat dagelijks klussen te combineren met een gelukzalig verblijf op Le Peyral.
Welke klussen kunnen dat zoal zijn?
onderhoud in het groen op het terrein, onderhoud aan het zwembad, hulp bij de bar of tijdens de maaltijden en dagelijks poetsen van het sanitair.

Is dat iets voor jou of ken je wel iemand? Vraag om meer informatie en naar de voorwaarden op camping@lepeyral.com

Voor wat,wie en wanneer vragen we volk?
1. een koppel, duo, enkeling.... in de maand juni voor een periode van minstens 2 weken en        maximum 4 weken. Gratis kamperen met eigen kampeeruitrusting of in een accommodatie die nog  vrij is, in ruil voor minimum 4 uurtjes hulp op de camping. 1 vrije dag per week en gratis deelname  aan de wekelijkse maaltijden.
2. een koppel in de maand juli voor 3 à 4 weken. Gratis kamperen met eigen kampeeruitrusting in  ruil voor het dagelijks onderhoud van het sanitair en het zwembad. Dit is goed voor zo'n 1,5 à 2 uur  werk per dag met 2 personen. 1vrije dag per week en 1 gratis deelname aan een maaltijd op het  terras hoort er ook bij.
3. idem als bij 2 maar dan voor de maand augustus.
4. een duo, een koppel, 2 jongeren (minimum 16 jaar oud), een enkeling .... in de periode begin juli  tot eind augustus voor  minimum 2 en maximum 3 weken. We trachten de periodes aan mekaar te  doen aansluiten. Goed afspreken is dus belangrijk. Gratis verblijf in een caravan of in de gîte indien  deze vrij is. Vergoeding van de reiskosten, 1 vrije dag per week, bij interesse 1 deelname aan de  buitensportactiviteiten en volledige kost en inwoon. Dit alles in ruil voor dagelijkse taken bij de bar,  bij de maaltijden, onderhoud Chouette en terras, hulp bij de wekelijkse spelletjesnamiddag, bij de  wissel op zaterdag om mee de accommodaties te poetsen en permanentie aan de bar. Tussendoor  is er nog behoorlijk wat tijd over om van de camping, omgeving en uw vakantie te genieten.

Wees er snel bij zo heb je de eerste keuze!

Alvast bedankt,
Ilse en Kris